• Praktisch, Kwalitatief en met een goed gevoel. Dat is onze CV-Garantie!!
  • Binnen 24 uur verzonden
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Home » CharityOne » Meewerken

Meewerken?

Wilt u meewerken aan projecten van Verhoeckx Management en/of CharityOne?

Dat kan!

Hieronder vindt u een per project een formulier die u kunt invullen, en daarmee schrijft u zich automatisch in om mee te helpen aan het project.

Het project: Dierenziel

Het project Dierenziel is een project waarbij er aandacht wordt besteed aan de bescherming van dieren. Dit wordt vormgegeven in een fotoboek.

Bij elke verkochte fotoboek doneren wij € 5,- aan de koninklijke Dierenbescherming.

Hiermee kunnen wij in heel Nederland dieren helpen die de hulp hard nodig hebben om een beter leven te krijgen.

In dit fotoboek komen foto's met verhalen te staan van dieren die het een en ander hebben meegemaakt. Hierdoor willen wij niet alleen amuseren maar ook het bewust maken van het leed of juist het geluk dat sommige dieren hebben (meegemaakt).

 

Wilt u hieraan meewerken door uw (huis)dier aan te melden voor een fotoshoot met tegelijkertijd een interview over uw (huis)dier, zodat wij uw huisdier een mooie plek in het fotoboek kunnen geven en daarbij uw (huis)dier met zijn/haar verhaal aan heel Nederland kunnen tonen? Vul dan het onderstaande formulier in en krijg de kans om het mooie verhaal te delen.

Op basis van uw formulier gaan wij een mooi verhaaltje maken waarbij er wordt verteld vanuit uw (huis) dier, dus uw huisdier wordt in het verhaaltje in de ik-vorm omschreven.

 

U krijgt als vergoeding alle foto's van de fotoshoot gratis digitaal opgestuurd en u krijgt 10%korting op de aankoop van het fotoboek.